Vesti

30. 05. 2019.

CFA Research Challenge

Utorak, 4. jun od 18h, sala 112

CFA Institut predstavlja udruženje investicionih profesionalaca, koje broji više od 150.000 članova u 163 zemlje sveta. Njihov program The Chartered Financial Analyst (CFA®) predstavlja zlatni standard u investicionoj analizi. Za sve one koji su zainteresovani da jednog dana budu portfolio menadžeri, investicioni savetnici, konsultanti ili da se bave upravljanjem rizikom, CFA Research Challenge može predstavljati prvi korak ka tome.

U utorak, 4. juna, od 18 časova u sali 112 na Fakultetu organizacionih nauka biće organizovana prezentacija takmičenja za studente CFA Research Challenge. Takmičenje se organizuje od strane CFA Society Serbia, a više informacija možete pronaći na njihovoj zvaničnoj internet prezentaciji: https://www.cfainstitute.org/societies/challenge.

Cilj ovog događaja je da svima koji su zainteresovani za učešće na takmičenju omogući susret sa predstavnicima Udruženja investicionih profesionalaca Srbije i bivšim takmičarima, kako bi im se pružila prilika da dobiju više informacija o samom takmičenju. Pozivamo sve zainteresovane kolege da prisustvuju prezentaciji.