Vesti

13. 06. 2019.

Prijava za CFA Research Challenge

U nastavku vesti možete se prijaviti za prestižno takmičenje iz oblasti investicione analize - CFA Research Challenge

Molimo vas da ukoliko ste zainteresovani i želite da uzmete učešće na ovogodišnjem takmičenju prijavu izvršite putem sledećeg linka:


Prijava će biti otvorena do petka 21.06.2019. godine do 12h. Nakon zavšetka prijave, na sajtu Katedre za finansijski menadžment i računovodstvo biće objavljen datum kada će se sa prijavljenim studentima obaviti intervju i izvršiti selekcija tima koji će u školskoj 2019/20. predstavljati Fakultet organizacionih nauka na ovom takmičenju. 

CFA Institut predstavlja udruženje investicionih profesionalaca, koje broji više od 150.000 članova u 163 zemlje sveta. Njihov program The Chartered Financial Analyst (CFA®) predstavlja zlatni standard u investicionoj analizi. Za sve one koji su zainteresovani da jednog dana budu portfolio menadžeri, investicioni savetnici, konsultanti ili da se bave upravljanjem rizikom, CFA Research Challenge može predstavljati prvi korak ka tome. Takmičenje se organizuje od strane CFA Society Serbia, a više informacija možete pronaći na njihovoj zvaničnoj internet prezentaciji: https://www.cfainstitute.org/societies/challenge