Vesti

03. 06. 2019.

[FMIR] Raspored polaganja DRUGOG kolokvijuma (10:00h, 04.jun 2019.)

U nastavku vesti možete preuzeti raspored i informacije o polaganju Testa iz finansijskog menadžmenta i računovodstva u drugoj kolokvijumskoj nedelji iz predmeta Finansijski menadžment i računovodstvo (smerovi: ISiT, OM, UK).

Mogućnost polaganja imaju studenti koji su prijavili izlazak na kolokvijum. Studenti koji nisu prijavili kolokvijum nisu ispratili proceduru za otvaranje naloga za Moodle platformu i ne mogu pristupiti polaganju testova u kolokvijumskoj nedelji. Molimo vas da rešite ovaj problem kako biste mogli polagati testove u narednim ispitnim rokovima. 

Molimo vas da pripremite vaše korisničko ime i šifru za logovanje na moodle sistem. Nakon logovanja na vaš nalog i pristupanja stranici predmeta Finansijski menadžment i računovodstvo, otvarate test za vašu smenu. Test je zaključan šifrom koju će vam dati dežurni u sali. Nakon otključavanja testa, počinje predviđeno vreme za rad (18 minuta, 20 zatvorenih pitanja, netačni odgovori nose negativne poene). Ostvareni rezultati se prikazuju odmah po isteku predviđenog vremena.

Obavezno poneti indeks. 

kontakt: nemanja.milanovic@fon.bg.ac.rs

Molimo vas da se pridržavate rasporeda koji možete preuzeti ispod: