Vesti

30. 05. 2020.

[FMIR] Prijava za DRUGI kolokvijum (ZAVRŠENO)

Smerovi: ISiT, OM, UK

Prijava je završena. Studenti koji nisu prijavili kolokvijum ne mogu da izađu na polaganje, bez obzira na razlog kašnjenja. Molimo vas da po tom pitanju ne šaljete mejlove. Hvala na razumevanju.

Molimo vas da se prijavite za polaganje Testa iz finansijskog menadžmenta i računovodstva i Zadatka iz računovodstva u DRUGOJ kolokvijumskoj nedelji putem sledećeg linka:

FMIR II KOL PRIJAVA

Prijava će biti zatvorena u utorak, 2. juna u 23:59h. Precizne informacije o terminima i rasporedu polaganja po salama biće naknadno objavljene. Uložićemo napor da razmak između dana polaganja Testa iz FMIR i Zadatka iz računovodstva bude što je moguće veći.  

Molimo vas da budete odgovorni i solidarni i da ne prijavljujete polaganje ukoliko ste sigurni da niste u mogućnosti da izađete na kolokvijum. Precizne informacije o broju prijavljenih su izuzetno važne kako bi Fakultet uspeo da ispoštuje sve predviđene mere prevencije u trenutnoj složenoj epidemiološkoj situaciji. 

Prijava je OBAVEZNA. U prvoj kolokvijumskoj nedelji značajan broj studenata je kasnio sa prijavom. Naknadno vam je odobren izlazak, te vas molimo da to ne bude slučaj u drugoj kolokvijumskoj nedelji. Studentima koji ne prijave polaganje, izlazak na kolokvijum NEĆE biti omogućen, bez obzira na razlog kašnjenja. Ujedno se zahvaljujemo svim koleginica i kolegama koji su prijavili prvi kolokvijum i značajno nam pomogli u realizaciji istog. 

Kontakt u vezi organizacije kolokvijuma: isključivo na nemanja.milanovic@fon.bg.ac.rs