Vesti

09. 06. 2021.

[FMIR] Raspored polaganja Testa iz FMIR - JUN 2021

Smer: ISiT, OM, UK

Polaganje Testa iz FMIR iz predmeta Finansijski menadžment i računovodstvo u junskom roku biće organizovano u četvrtak, 10. juna 2021. sa početkom u 09:30h.

Test se polaže u računarskim salama na Moodle platformi (e-learn.fon.bg.ac.rs). 

Molimo vas da proverite pristup Moodle-u i zapamtite korisničko ime i šifru. Nakon ulaska u salu, ulogujte se na Moodle, odaberite predmet Finansijski menadžment i računovodstvo, pa odgovarajući test. Nakon toga, dežurni u sali će vam dati šifru za otključavanje testa. Test traje 18 minuta, nosi 30 poena i sadrži 20 zatvorenih pitanja sa po 5 ponuđenih odgovora, od kojih su jedan ili više tačni. Netačni odgovori nose negativne poene. Ukoliko ne odaberete nijedan odgovor, dobijate 0 poena za to pitanje. 

Ne postoji alternativni način polaganja, što znači da studenti koji nisu regulisali pristup Moodle platformi neće moći da polažu test. Isto važi i za studente koji nisu prijavili izlazak putem predmetnog sajta. Molimo vas da razumete da su kapaciteti računskih sala izuzetno ograničeni i da je raspored isplaniran u potpunosti prema broju prijavljenih studenata. Ako se vaše ime ne nalazi na spisku polaganja, to znači da niste popunili formu na sajtu i molimo vas da ne šaljete molbe po tom pitanju. Uz najbolju nameru, ne možemo da vam izađemo u susret zbog ograničenih kapaciteta. 

Podsećamo na Pravila ponašanja za studente za vreme ispita u skladu sa preventivnim merama.

Raspored polaganja po salama i terminima možete preuzeti ovde: