Vesti

16. 09. 2021.

[FMIR] OKTOBAR_2021_Raspored polaganja Zadatka iz Računovodstva i Testa iz finansijske analize

Smer: ISiT, OM, UK Polaganje Zadatka iz Računovodstva i Testa iz finansijske analize biće održano u subotu, 18. septembra 2021. prema rasporedu po salama iz priloga. Zadatak iz računovodstva počinje u 09.00h. Test iz finansijske analize počinje u 10.15h.

Važno:

  • Studenti ne smeju imati u svojoj blizini uključen ili isključen mobilni telefon. Mobilni telefon se mora isključiti i odložiti u ličnim stvarima studenta na čiviluku u sali u kojoj student polaže ispit. Ukoliko dežurni utvrdi da student ima mobilni telefon, ili da se mobilni telefon nalazi na klupi ispred, iza ili bilo gde van predviđenog mesta, student će biti automatski udaljen sa ispita uz pokretanje disciplinskog postupka.
  • Dozvoljeno je korišćenje digitrona
  • Studenti moraju doneti kontni okvir korišćen na vežbama na kome ne sme biti bilo šta dopisano, podvučeno, obojeno itd.
  • Obavezno je nošenje zaštitne maske tokom boravka u prostorijama Fakulteta.

Studenti koji nisu prijavili izlazak putem predmetnog sajta mogu doći u salu B103 u predviđeno vreme za polaganje i moći će da polažu samo ukoliko preostane slobodnog mesta. Molimo vas da ne šaljete mejlove i Teams poruke po ovom pitanju.