Vesti

24. 08. 2023.

[FMIR] Raspored polaganja Testa iz FMIR (25.08.2023.)

Smerovi: ISiT, OM, UK

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE CELU VEST.

Polaganje Testa iz FMIR iz predmeta Finansijski menadžment i računovodstvo u septembarskom roku biće organizovano u petak, 25. avgusta 2023. sa početkom u 09:00h.

Test iz FMIR se polaže u računarskim salama na Moodle platformi (e-learn.fon.bg.ac.rs). 

Molimo vas da proverite pristup Moodle-u i zapamtite korisničko ime i šifru. Na samom testu nisu dozvoljena naknadna podešavanja naloga ili resetovanje šifre.

Nakon ulaska u salu, ulogujte se na Moodle (e-learn.fon.bg.ac.rs), odaberite predmet Finansijski menadžment i računovodstvo, pa odgovarajući test. Nakon toga, dežurni u sali će vam dati šifru za otključavanje testa. Test traje 18 minuta, nosi 30 poena i sadrži 20 zatvorenih pitanja sa po 5 ponuđenih odgovora, od kojih su jedan ili više tačni. Netačni odgovori nose negativne poene. Ukoliko ne odaberete nijedan odgovor, dobijate 0 poena za to pitanje. 

Ne postoji alternativni način polaganja, što znači da studenti koji nisu regulisali pristup Moodle platformi neće moći da polažu test. Studenti koji nisu prijavili polaganje kolokvijuma preko e-studenta nemaju mogućnost polaganja, molimo vas da ne šaljete molbe po ovom pitanju.

Raspored polaganja je napravljen prema spisku studenata koji su potvrdili izlazak na polaganje Testa iz FMIR putem forme na predmetnom sajtu. Hvala svima koji su potvrdili izlazak i pomogli nam da efikasnije organizujemo ispit. 

U slučaju da ste prijavili polaganje preko e-studenta, a niste preko naše forme, dođite u RC 005 u 09:25h i polagaćete test ukoliko ostane slobodno mesto u sali. Molimo vas da nas dodatno ne kontaktirate po ovom pitanju. 

Kontakt: zeljko.spasenic@fon.bg.ac.rs

Raspored po smenama možete preuzeti ovde: