Vesti

09. 09. 2023.

[FMIR] Raspored polaganja Testa iz FMIR (11.09.2023.)

Smerovi: ISiT, OM, UK

MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE CELU VEST.

Polaganje Testa iz FMIR iz predmeta Finansijski menadžment i računovodstvo u septembarskom roku biće organizovano u ponedeljak, 11. septembra 2023. sa početkom u 10:30h.

Test iz FMIR se polaže u računarskim salama na Moodle platformi (e-learn.fon.bg.ac.rs). 

Svi studenti koji su potvdili izlazak na Test iz FMIR polagaće u RC 005-006 u 10:30h. U slučaju da ste prijavili polaganje preko e-studenta, a niste preko naše forme, dođite takođe u navedeni termin i polagaćete test ukoliko ostane slobodno mesto u sali. Molimo vas da nas dodatno ne kontaktirate po ovom pitanju. 

Molimo vas da proverite pristup Moodle-u i zapamtite korisničko ime i šifru. Na samom testu nisu dozvoljena naknadna podešavanja naloga ili resetovanje šifre.

Nakon ulaska u salu, ulogujte se na Moodle (e-learn.fon.bg.ac.rs), odaberite predmet Finansijski menadžment i računovodstvo, pa odgovarajući test. Nakon toga, dežurni u sali će vam dati šifru za otključavanje testa. Test traje 18 minuta, nosi 30 poena i sadrži 20 zatvorenih pitanja sa po 5 ponuđenih odgovora, od kojih su jedan ili više tačni. Netačni odgovori nose negativne poene. Ukoliko ne odaberete nijedan odgovor, dobijate 0 poena za to pitanje. 

Ne postoji alternativni način polaganja, što znači da studenti koji nisu regulisali pristup Moodle platformi neće moći da polažu test. 

Kontakt: zeljko.spasenic@fon.bg.ac.rs