Vesti

19. 04. 2015.

[FMIR - Računovodstvo] Raspored polaganja prvog kolokvijuma

U nastavku vesti možete preuzeti raspored i informacije o polaganju prvog kolokvijuma iz predmeta FMIR - deo Računovodstvo (smer: ISIT, OM, UK).

Mogućnost polaganja prvog kolokvijuma imaju studenti tekuće generacije i studenti starijih generacija koji su prijavili slušanje predmeta. Studenti koji ispunjavaju navedeni uslov a ne nalaze se na spisku neka se jave na mejl nemanja.milanovic@fon.bg.ac.rs.

Kolokvijum nosi 22.5 poena i obuhvata sledeće: 

- Deo A - Teorija:  Pitanja zatvorenog i otvorenog tipa (max. 6.5 poena). Gradivo obuhvaćeno u prve tri glave udžbenika Računovodstvo.

- Deo B - Zadatak: Bilans stanja i evidentiranje poslovnih promena (max. 16 poena). Gradivo obuhvaćeno na vežbama zaključno sa 12. promenom zadatka 4.1. iz Zbirke iz računovodstva. 

Kolokvijum se radi 1h 30min. Nephodno je ostvariti min. 3.25 poena iz dela A i min. 8 poena iz dela B kako bi položili prvi kolokvijum. Studenti koji ne polože prvi kolokvijum nemaju mogućnost izlaska na drugi kolokvijum. 

  • Kolokvijum se radi isključivo hemijskom olovkom;
  • Obavezno poneti indeks;
  • Dozvoljeno je korišćenje digitrona i kontnog plana (na kontnim planovima možete dopisati šifre računa koji nedostaju, ali nije dozvoljeno podvlačenje računa u bojama, dopisivanje formula, bilo kakvih skraćenica, strelica i slično);
  • Molimo vas da ugasite i odložite mobilne telefone;
  • Korišćenje nedozvoljenih sredstava biće najstrože sankcionisano.

Molimo vas da se pridržavate objavljenog rasporeda polaganja.