Vesti

30. 05. 2017.

[FMIR] Prijava za polaganje DRUGOG kolokvijuma

Prijava je ZATVORENA u unapred dogovorenom roku. Studentima koji su zanemarili prijavu pored brojnih upućenih molbi za istom tokom vežbi i predavanja polagaće kolokvijum ukoliko to dozvole kapaciteti sala, o čemu ćete biti obavešteni kada izađe konačan raspored polaganja u toku sutrašnjeg dana (ponedeljak, 5.jun).

Termin 06. jun 2017. godine: 

  • U 10:00h počinje polaganje testa iz Finansijskog menadžmenta u nekoliko smena, čiji broj zavisi od broja prijavljenih studenata. 
  • Nakon završetka testa iz Finansijskog menadžmenta, polaže se eliminacioni test iz Računovodstva (teorija), takođe u računskim salama. 

Termin 10. jun 2017. godine: 

  • Pravo izlaska imaju studenti koji su ostvarili min. 51% poena na eliminacionom testu iz Računovodstva 06. juna 2017.

Prijava za 06. jun je OBAVEZNA. Zbog ograničenog kapaciteta računskih sala, nismo u mogućnosti da studentima koji ne prijave kolokvijum obezbedimo izlazak na kolokvijum. 

Molimo vas da se prijavite za polaganje kolokvijuma na sledećim linkovima: 

06. jun 2017. - TEST IZ FINANSIJSKOM MENADŽMENTA

06. jun 2017. - ELIMINACIONI TEST IZ RAČUNOVODSTVA 

Prijave za kolokvijum će biti zatvorene u subotu, 03. juna 2017. godine u 20:00h, nakon čega će biti objavljeni konačni rasporedi polaganja po smenama i salama. U cilju što efikasnije organizacije kolokvijuma, molimo vas da ne prijavljujete polaganje ukoliko ste sigurni da niste u mogućnosti da izađete na isti. Unapred hvala na saradnji. 

VAŽNO: U formi za prijavu su izlistani svi studenti koji su prijavili slušanje predmeta u letnjem semestru 2016/17. godine. Pravo izlaska na kolokvijum imaju samo studenti koji su prijavili slušanje. 

KONTAKT vezano za DRUGI kolokvijum: isključivo na adresu: fon.fmir@gmail.com