Vesti

05. 04. 2018.

[FMIR] Prijava za polaganje PRVOG kolokvijuma

Prvi kolokvijum iz predmeta Finansijski menadžment i računovodstvo biće održan u petak, 13. aprila 2018. godine (I smena: 09:00-09:45h, II smena: 10:00-10:45h).

I kolokvijum obuhvata zadatak iz oblasti Finansijska analiza, nosi 15 poena i radi se 45 min. 

Molimo vas da se OBAVEZNO prijavite za polaganje kolokvijuma na ovom LINKU. Studenti koji žele da polažu test na engleskom jeziku treba da se prijave i putem linka Prijava_ENG. 

Prijava za kolokvijum će biti zatvorena u sredu, 11. aprila 2018. godine u 12:00h, nakon čega će biti objavljeni konačni rasporedi polaganja po smenama i salama. U cilju što efikasnije organizacije kolokvijuma, molimo vas da ne prijavljujete polaganje ukoliko ste sigurni da niste u mogućnosti da izađete na isti. Unapred hvala na saradnji. 

VAŽNO: U formi za prijavu su izlistani svi studenti koji su prijavili slušanje predmeta u letnjem semestru 2017/18. godine. Pravo izlaska na kolokvijum imaju samo studenti koji su prijavili slušanje. 

KONTAKT vezano za PRVI kolokvijum: isključivo na adresu: fon.fmir@gmail.com 

VAŽNO: Zbog znatno većeg vremenskog raspona polaganja, molimo studente koji polažu kolokvijum iz predmeta Programiranje 1 da se obrate predmetnim asistentima na tom predmetu kako bi dobili termin polaganja nakon završetka kolokvijuma iz FMIR.