Vesti

06. 07. 2018.

[FMIR] Raspored polaganja za 07. jul 2018. godine

U nastavku vesti možete preuzeti raspored i informacije o polaganju Testa iz finansijskog menadžmenta, Eliminacionog testa iz računovodstva i Testa iz finansijske analize u julskom ispitnom roku iz predmeta Finansijski menadžment i računovodstvo (smerovi: ISiT, OM, UK).

Mogućnost polaganja imaju studenti koji su prijavili izlazak na ispit. Studenti koji nisu ispratili proceduru za otvaranje naloga za Moodle platformu nažalost ne mogu pristupiti polaganju testova u ovom roku. Molimo vas da rešite ovaj problem kako biste mogli polagati testove u narednim ispitnim rokovima. 

Molimo vas da pripremite korisnička imena i šifre za logovanje na moodle sistem. Nakon logovanja na vaš nalog i pristupanja stranici predmeta Finansijski menadžment i računovodstvo, otvarate test za vašu smenu. Test je zaključan šifrom koju će vam dati dežurni u sali. Nakon otključavanja testa, počinje predviđeno vreme za rad (12min za test iz finansijskog menadžmenta, 6 min eliminacioni test iz računovodstva). Ostvareni rezultati se prikazuju odmah po isteku predviđenog vremena. 

Test iz finansijske analize se radi 45 minuta. 

Detaljan raspored po salama i terminima možete preuzeti ispod: