Vesti

29. 05. 2020.

[OFM] Prijava za DRUGI kolokvijum (ZAVRŠENO)

Smer: Menadžment

Prijava je završena. Studenti koji nisu prijavili kolokvijum ne mogu da izađu na polaganje, bez obzira na razlog kašnjenja. Molimo vas da po tom pitanju ne šaljete mejlove. Hvala na razumevanju.

Molimo vas da se prijavite za polaganje Testa III u DRUGOJ kolokvijumskoj nedelji putem sledećeg linka:

OFM II KOL PRIJAVA

Prijava će biti zatvorena u utorak, 2. juna u 23:59h. Precizne informacije o terminima i rasporedu polaganja po salama biće naknadno objavljene. 

Molimo vas da budete odgovorni i solidarni i da ne prijavljujete polaganje ukoliko ste sigurni da niste u mogućnosti da izađete na kolokvijum. Precizne informacije o broju prijavljenih su izuzetno važne kako bi Fakultet uspeo da ispoštuje sve predviđene mere prevencije u trenutnoj složenoj epidemiološkoj situaciji. 

Prijava je OBAVEZNA. Studentima koji ne prijave polaganje, izlazak na kolokvijum NEĆE biti omogućen, bez obzira na razlog kašnjenja.

Ujedno se zahvaljujemo svim koleginica i kolegama koji su prijavili prvi kolokvijum i značajno nam pomogli u realizaciji istog. Samo 2 studenta su kasnili sa prijavom, što je, u odnosu na 190 uspešno prijavljenih, odličan rezultat. Hvala! 

Kontakt u vezi organizacije kolokvijuma: isključivo na nemanja.milanovic@fon.bg.ac.rs