Vesti

06. 06. 2023.

[OFM] VAŽNO - Informacije o polaganju Testa 3 u II kolokvijumskoj nedelji

Smer: MENADŽMENT

U nastavku su izložene najvažnije informacije u vezi sa pravilima i organizacijom polaganja Testa 3 iz predmeta OSNOVE FINANSIJSKOG MENADŽMENTA u predstojećoj kolokvijumskoj nedelji. Molimo vas da ih pažljivo pročitate i uvažite kako biste uspešno ispunili tražene preduslove, a mi na najbolji mogući način organizovali polaganje

TERMINI POLAGANJA

Test 3 – subota, 10. jun, 14:00-15:30h, u nekoliko smena.

PRIJAVA IZLASKA NA KOLOKVIJUM

Prema propisima Fakulteta, prijava izlaska na kolokvijum na e-student sistemu ili u Studentskoj službi je OBAVEZNA. Studenti koji to iz bilo kojeg razloga nisu učinili neće moći da izađu na polaganje. Molimo vas da nama ne šaljete naknadne molbe po ovom pitanju, jer nismo u mogućnosti da menjamo postavljenu proceduru.

Osim prijave preko e-studenta, OBAVEZNA je prijava izlaska putem forme na predmetnoj stranici. Forma za prijavu će biti otvorena od srede (07. jun, 10:00h) do četvrtka (08. jun, 20:00h), o čemu ćete biti blagovremeno obaveštavani i putem predmetnog kanala na MS Teams-u.

Studenti koji ne prijave izlazak preko pomenute forme, a prijavili su preko e-studenta, moći će da polažu kolokvijum SAMO ako preostane slobodno mesto u salama. Molimo vas da uvažite ovu molbu i pomognete nam da uspešno organizujemo polaganje.

MOODLE e-learn.fon.bg.ac.rs

Test 3 se polaže u računarskim salama na Moodle platformi (e-learn.fon.bg.ac.rs). 

Molimo vas da proverite pristup Moodle-u i zapamtite korisničko ime i šifru. Ne postoji alternativni način polaganja. Studenti koji nisu regulisali pristup Moodle platformi u predviđenom roku koji je u nekoliko navrata naglašen na nastavi i MS Teams kanalu predmeta neće moći da polažu test.

REZULTATI

Donja granica za polaganje kolokvijuma je 15 bodova. 

KONTAKT

Pitanja u vezi organizacije kolokvijuma (prijave, rasporedi, objavljeni rezultati, uvid u radove i slično) uputiti isključivo mejlom Nemanji Milanoviću (nemanja.milanovic@fon.bg.ac.rs). U naslovu mejla (Subject) obavezno staviti oznaku OFM. 

Hvala mnogo na pomoći i dosadašnjoj saradnji i srećno na predstojećim kolokvijumima!