Vesti

22. 04. 2024.

[OFM] Potvrda izlaska na polaganje I kolokvijuma 29. aprila 2024.

Pažljivo pročitajte vest.

Molimo vas da potvrdite izlazak na I kolokvijum iz predmeta Osnove finansijskog menadžmenta i tako nam pomognete da u obostranom interesu na najbolji način organizujemo polaganje. Potvrda preko ove FORME  je OBAVEZNA. Polaganje će biti dozvoljeno isključivo studentima koji su prijavili polaganje i preko e-studenta i preko ove forme. 

Rok za potvrdu izlaska na I kolokvijum koji će biti organizovan 29. aprila je četvrtak, 25.04.2024. do 17:00h. 

Polaganje će biti sprovedeno na Moodle platformi Fakulteta koja je dostupna na linku http://nastava.fon.bg.ac.rs/ (NE na e-learn.fon.bg.ac.rs, kako je prvobitno planirano). Svi studenti sa smera ISiT koji su prijavili slušanje predmeta i studenti sa smera Menadžment koji su prijavili polaganje kolokvijuma su dodati na kurs na navedenoj platformi. Kao i na drugim predmetima, na Moodle platformu se logujete preko svog FON naloga (@student.fon.bg.ac.rs). Molimo vas da proverite da li imate pristup stranici http://nastava.fon.bg.ac.rs/ (u slučaju problema ovo morate da rešite sa nadležnom službom FON-a) i da li vam je dodeljen kurs Osnove finansijskog menadžmenta. Ako na svom nalogu ne vidite kurs, popunite polje “Napomena”. 

Podsećamo da je termin polaganja kolokvijuma PONEDELJAK, 29.04.2024. od 18:00h za sve studente, prema detaljnom rasporedu koji će biti objavljen do kraja nedelje. Predavanja u ponedeljak (29.04. 8:15h i 12:15h) i utorak (30.04. 16:15h) neće biti održana. 

Hvala na saradnji i srećno!