Vesti

17. 01. 2021.

[Računovodstvo] Prijava ispita - JANUARSKI ROK - 2021

Molimo vas da prijavite polaganje delova ispita iz RAČUNOVODSTVA u roku JANUAR 2021. putem linka ispod. Prijava ispita je obavezn i biće zatvorena u petak, 22. januara u 16h. Detaljan raspored polaganja biće objavljen u subotu, 23. januara.

Pročitajte pažljivo celu vest. Pravo polaganja delova ispita imaju samo studenti koji su prethodno prijavili ispit u studentskoj službi fakulteta.

LINK br. 1. Studenti koji nisu položili Zadatak iz računovodstva preko kolokvijuma prijavljuju polaganje Zadatka (60 poena) preko sledećeg linka: ZADATAK

LINK br. 2. Studenti koji nisu položili Teoriju iz računovodstva preko kolokvijuma prijavljuju polaganje Teorijskog dela ispita (koji uključuje usmeni ispit - ukupno, ceo test nosi, 40 poena) preko linka: TEORIJA i USMENI ISPIT

LINK br. 3. Studenti koji su položili Teoriju preko kolokvijuma prijavljuju Usmeni ispit (radi se pismeno - 10 poena) preko linka: USMENI ISPIT

---------------------------------

Molimo vas da budete odgovorni i solidarni i da ne prijavljujete polaganje ukoliko ste sigurni da niste u mogućnosti da izađete na ispit. Precizne informacije o broju prijavljenih su izuzetno važne kako bi Fakultet uspeo da ispoštuje sve predviđene mere prevencije u trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Podsećamo da je obavezno pravilno nošenje zaštitnih maski tokom trajanja ispita. 

---------------------------------

Pojašnjenja:

1. Ako ste položili Zadatak i Teoriju preko kolokvijuma morate da polažete samo Usmeni ispit u ispitnom roku (Link br. 3). Usmeni ispit morate položiti da biste dobili finalnu ocenu.

2. Ako ste položili Zadatak ali niste položili Teoriju preko kolokvijuma morate da polažete integralni test koji uključuje teoriju i usmeni ispit (link br. 2). Ovaj test je nedeljiv i nije ga moguće razdvojiti na teoriju i usmeni.

3. Ako ste položili Teoriju preko kolokvijuma ali niste položili Zadatak, morate da polažete Zadatak iz računovodstva (Link br. 1) i Usmeni (Link br. 3). Oba dela morate položiti da biste dobili finalnu ocenu ali ih ne morate položiti u istom ispitnom roku.

4. Ako niste položili ni Zadatak ni Teoriju preko kolokvijuma morate polagati oba dela u ispitnom roku (Link 1 i Link 2). Oba dela morate položiti da biste dobili finalnu ocenu ali ih ne morate položiti u istom ispitnom roku.

5. Položeni delovi ispita važe zaključno sa poslednjim ispitnim rokom u školskoj godini.

---------------------------------

Za sva pitanja isključivo se obratiti Željku Spaseniću (MS TEAMS ili mail zeljko.spasenic@fon.bg.ac.rs).

Molimo vas da ne postavljate pitanja za koja postoji jasno objašnjenje u ovoj i u prethodnim vestima.