Vesti

08. 02. 2021.

[Računovodstvo] Prijava ispita - FEBRUARSKI ROK - 2021

Molimo vas da prijavite polaganje delova ispita iz RAČUNOVODSTVA u roku FEBRUAR 2021. putem linkova ispod. Prijava ispita je obavezn i biće zatvorena u petak, 12. februara u 12h. Detaljan raspored polaganja biće objavljen u subotu, 13. februara.

Pročitajte pažljivo celu vest. Pravo polaganja delova ispita imaju samo studenti koji su prethodno prijavili ispit u studentskoj službi fakulteta.

LINK br. 1. Studenti koji nisu položili Zadatak iz računovodstva prijavljuju polaganje Zadatka (60 poena) preko sledećeg linka: ZADATAK

LINK br. 2. Studenti koji nisu položili Teoriju iz računovodstva prijavljuju polaganje Teorijskog dela ispita (koji uključuje usmeni ispit - ukupno, ceo test nosi, 40 poena) preko linka: TEORIJA i USMENI ISPIT

LINK br. 3. Studenti koji su položili Teoriju preko kolokvijuma prijavljuju Usmeni ispit (radi se pismeno - 10 poena) preko linka: USMENI ISPIT

---------

Molimo vas da budete odgovorni i solidarni i da ne prijavljujete polaganje ukoliko ste sigurni da niste u mogućnosti da izađete na ispit. Precizne informacije o broju prijavljenih su izuzetno važne kako bi Fakultet uspeo da ispoštuje sve predviđene mere prevencije u trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Podsećamo da je obavezno pravilno nošenje zaštitnih maski tokom trajanja ispita. 

---------

Za sva pitanja isključivo se obratiti Željku Spaseniću (MS TEAMS ili mail zeljko.spasenic@fon.bg.ac.rs).

---------

Pojašnjenja: 

1. Studenti koji nisu položili Zadatak iz računovodstva zaključno sa januraskim ispitnim rokom prijavljuju polaganje zadatka na Linku br. 1.

2. Studenti koji nisu položili Teoriju i usmeni ispit u januraskom ispitnom roku prijavljuju ovaj deo ispita na linku br. 2. 

3. Studenti koji su položili teoriju preko kolokvijuma ali nisu izašli na usmeni ispit u januraskom ispitnom roku prijavljuju usmeni ispit na linku br. 3.

4. Položeni delovi ispita važe zaključno sa poslednjim ispitnim rokom u školskoj godini.