Vesti

16. 09. 2021.

[FMIR] Raspored polaganja Testa iz FMIR - OKT 2021

Smer: ISiT, OM, UK

Polaganje Testa iz FMIR iz predmeta Finansijski menadžment i računovodstvo u oktobarrskom roku biće organizovano u petak, 17. septembra 2021. sa početkom u 12:00h.

Test se polaže u računarskim salama na Moodle platformi (e-learn.fon.bg.ac.rs). 

Molimo vas da proverite pristup Moodle-u i zapamtite korisničko ime i šifru. Nakon ulaska u salu, ulogujte se na Moodle, odaberite predmet Finansijski menadžment i računovodstvo, pa odgovarajući test. Nakon toga, dežurni u sali će vam dati šifru za otključavanje testa. Test traje 18 minuta, nosi 30 poena i sadrži 20 zatvorenih pitanja sa po 5 ponuđenih odgovora, od kojih su jedan ili više tačni. Netačni odgovori nose negativne poene. Ukoliko ne odaberete nijedan odgovor, dobijate 0 poena za to pitanje. 

Ne postoji alternativni način polaganja, što znači da studenti koji nisu regulisali pristup Moodle platformi neće moći da polažu test. Isto važi i za studente koji nisu prijavili izlazak putem predmetnog sajta. Molimo vas da razumete da su kapaciteti računskih sala ograničeni i da je raspored isplaniran u potpunosti prema broju prijavljenih studenata. Ako se vaše ime ne nalazi na spisku polaganja, to znači da niste popunili formu na sajtu. Studenti koji nisu prijavili izlazak putem predmetnog sajta mogu doći ispred RC 005-006 u 12:00h i moći će da polažu samo ukoliko preostane slobodnog mesta. Molimo vas da ne šaljete mejlove i Teams poruke po ovom pitanju.

Podsećamo na Pravila ponašanja za studente za vreme ispita u skladu sa preventivnim merama.

Raspored polaganja po salama i terminima možete preuzeti ovde: